top of page

Wie zijn wij?

Welkom bij Advanced Freezers, toonaangevend in het ontwerp, de productie en de levering van geavanceerde industriële koelers en vriezers voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze innovatieve diepvriezers bieden efficiënte en veilige oplossingen voor het invriezen van voedselproducten met behoud van hun kwaliteit, smaak en voedingswaarde. Hoewel we onze diepvriezers wereldwijd leveren, is de EU-markt goed voor 90% van onze omzet.

 

Wij bedienen voedselverwerkers met modulaire koel- en vriesapparatuur en bedienen klanten variërend van kleinschalige fabrikanten tot multinationale voedselproducenten in vrijwel elke sector. Onze systemen worden op maat gemaakt op basis van de specifieke productievereisten van elke klant. Door een modulair concept te gebruiken, kunnen Advanced Freezers de installatietijd minimaliseren en tegelijkertijd maximale flexibiliteit en efficiëntie in het productieproces bieden.

Streven naar perfectie

Bij Advanced Freezers streven we ernaar de gehele levenscyclus van onze koel- en vriesapparatuur te ondersteunen. Wij zorgen niet alleen voor het ‘optimaal invriezen van voedsel’, maar handhaven ook deze optimale omstandigheden. Onze geoptimaliseerde preventieve onderhoudsprogramma's spelen, samen met aanpassingen en moderniseringen van productie-eenheden, een cruciale rol in dit streven. Advanced Freezers biedt een breed scala aan vriesmodellen, waaronder spiraalvriezers, kartonnen dozen- en krattenvriezers, IQF (Individually Quick Frozen) tunnelvriezers, verticale plaatvriezers, horizontale platenvriezers, impingement (korst) vriezers en nog veel meer. Deze vriezers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van voedselproducenten en zorgen voor een snelle en uniforme invriezing die de versheid en houdbaarheid van producten verlengt. Wij zijn toegewijd aan voortdurende innovatie en de verbetering van de diepvriestechnologie. Door nauw samen te werken met onze klanten bieden wij op maat gemaakte vriesoplossingen die voldoen aan specifieke productie-eisen. Daarnaast biedt Advanced Freezers uitgebreide service en ondersteuning, inclusief installatie, onderhoud en reparatie van vriezers.

We zijn er trots op dat we voorop lopen op het gebied van koel-, vries- en hygiënetechnologie. Onze toewijding aan voortdurende innovatie en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor al uw behoeften op het gebied van het koelen en invriezen van voedsel.

Afbeeldingen website (31).png
bottom of page