top of page

Wie zijn wij?

Over Advanced Freezers

AF logo
cartonboxfreezer_edited.jpg

Advanced Freezers

Levert koel- en vriesapparatuur aan de voedingsmiddelenindustrie. Wij streven naar voortdurende innovatie en worden algemeen erkend als toonaangevend op het gebied van koel-, vries- en hygiënetechnologie.
Advanced freezers is opgericht in 2001.

CBF met robot.png

Op maat gemaakt

De systemen van Advanced Freezers worden op maat gemaakt op basis van de specifieke productie-eisen van elke klant. Door gebruik te maken van een modulair concept kan Advanced Freezers de installatietijd minimaliseren en zijn klanten maximale flexibiliteit en efficiëntie in het productieproces bieden.

graphic 3 PRODUCTEN.jpg

Europa

Export is goed voor 60% van de omzet van de organisatie, waarbij de modulaire voedselvriezers en andere koel-, koel-, vries- en rijsapparatuur worden geleverd aan voedselverwerkende bedrijven in Europa. Ons klantenbestand varieert van kleinschalige producenten tot grote Europese voedselproducenten en is actief in vrijwel elke sector.

Businessman pressing button on touch screen interface and select service. busines concept.

Ondersteuning

Advanced Freezers zet zich in om service te verlenen gedurende de hele levenscyclus van zijn apparatuur voor het invriezen en koelen van voedsel - niet alleen voor "optimaal invriezen van voedsel", maar ook om het daar te houden.

Door onze geoptimaliseerde preventieve onderhoudsprogramma's en door het aanpassen en moderniseren van de productie-eenheden.

bottom of page