top of page

Dozen- en kratten vriezers

CBF_render_1-removebg-preview.png

Efficiënt invriezen

Het unieke horizontale luchtstroomontwerp van de dozen- en kratten vriezer zorgt voor dezelfde luchttemperatuur en luchtsnelheid op alle niveaus, waardoor de verblijftijd voor de dozen en/of kratten die moeten worden ingevroren tot een minimum wordt beperkt en het gewichtsverlies wordt verminderd om een ​​hogere opbrengst te garanderen en tegelijkertijd energiekosten te besparen. Verlaagt ook de werkdruk en bespaart arbeidskosten.

Op maat gemaakte verwerking

Individuele ontwerpen en op maat bouwen van uw systeem in overeenstemming met uw huidige en toekomstige vereisten voor voedselverwerking. De productiecapaciteit varieert van 4 tot 40 ton per uur.

Daarnaast leveren wij ook in- en uitvoersystemen, die volledig geautomatiseerd of gerobotiseerd kunnen worden.

Veelzijdig

koelen

Dozen- en kratten vriezers kunnen allerlei soorten voedsel verwerken die moeten worden gekoeld of ingevroren, zoals rood vlees, zeevruchten, gevogelte, varkensvlees, kant-en-klaarmaaltijden, veganistische maaltijdcomponenten, ijs, kaas en kant-en-klaarmaaltijden. Ook kunnen de vriezers en chillers alle soorten verpakkingen aan, zoals kartonnen dozen, kratten, trays en emmers.

Veiligheid

staat voorop

Alle volledige veiligheidsvoorzieningen zijn standaard bij elke dozen- en kratten vriezer. De toegang is beperkt en alle externe schijven worden bewaakt wanneer een toegangsdeur wordt geopend. Verdere veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer noodstopknoppen, vergrendelingsprocedures, veiligheidsschakelaars en andere detectieapparatuur.

Carton box freezer with automatic robot

Laatste project

Momenteel zitten we in de laatste fase van de bouw voor een klant die werkt met plantaardige eiwitproducten.

De dozen- en kratten vriezer wordt gebruikt om het product in de eerste fase te koelen en in de tweede fase in te vriezen.

Het product wordt van de productielocatie naar de palletiseer ruimte getransporteerd zonder tussenkomst van personeel.

bottom of page