top of page

Spiraalvriezers

Ontwerp zonder titel (21).png

Hygiënisch ontwerp

Een uniek concept van volledig roestvrijstalen gelaste spiraalmodules volgens de hoogste voedselveiligheidsnormen. Elke module bestaat uit een geïsoleerde, naadloos gelaste roestvrijstalen behuizing, voorzien van een volledig gelast spiraalframe en verdamper. De volledig automatische Cleaning In Place (CIP) garandeert een optimale hygiëne van het complete spiraalvriessysteem.

Efficiënt invriezen

Het unieke horizontale luchtstroomontwerp van Advanced Freezers handhaaft dezelfde luchttemperatuur en luchtsnelheid op alle niveaus, waardoor de verblijftij voor de in te vriezen voedselproducten wordt geminimaliseerd en het gewichtsverlies wordt verminderd om een ​​hogere opbrengst te genereren.

Snel te plaatsen

De modulaire spiraalsystemen van Advanced Freezers zijn gemonteerd op stelpoten, waardoor een betonnen sokkel en vloerverwarming niet meer nodig zijn. Dit reduceert de installatietijd tot een absoluut minimum en helpt u geld te besparen.

Makkelijk in onderhoud

Alle lagers en aandrijvingen zijn buiten de unit geplaatst, wat het onderhoud vereenvoudigt en de hygiëne verbetert. Daarom wordt er geen warmte van de motor naar de vriesruimte toegevoerd.

Directe trommelaandrijving

voor spiraalbanden

Met de TwenteFlex band creëren we de best mogelijke oplossing voor directe trommel aandrijving.

Het gebruik van DDD in onze spiraalsystemen zorgt voor een probleemloze werking en weinig onderhoud.

DDD kan worden gebruikt met alle soorten banden en zorgt voor een probleemloze product stroom gedurende de hele tijd dat het product in het spiraalsysteem zit.

Pointer AF.png
Pointer AF.png

Kunststof geleiding

wordt gebruikt uit onze eigen mallenreeks en past daardoor perfect bij elk spiraalontwerp.

Hoog rendement

Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de continuïteit van de productie zeer hoog.

bottom of page